Grote Maten Bruidsmodewinkels Hasselt

Grote Maten Bruidsmodewinkels Hasselt

Grote Maten Bruidsmodewinkels Hasselt. De speciaalzaak voor grotere maten vindt u in Eindhoven. Bruidsmode tot maat 62 op voorraad.  Drie bruidsmodezaken met in totaal meer dan 2000  trouwbeleving. Kom eens langs en bekijk het zeer ruime aanbod.

Wij behoren tot de grootste bruidsmode speciaalzaken in Nederland en zijn met 3 bruidsmodezaken (waaronder een zaak voor de bruid met een maatje meer) gevestigd in Eindhoven. Alle maten en prijzen zijn hier te vinden.

Onze 3 zaken:
Bruidsmode Outlet Store / 700 m2 met prijzen tot maximaal € 995,- (website)
Ann & John bruidsmode / Alle bekende merken en designers (website)
Your Style Wedding Fashion, vanaf maat 46 (website)

De trouwjurken in de Bruidsmode Outlet Store zijn nooit duurder dan € 995,- en worden gepresenteerd op bustes op een oppervlakte van maar liefst 700 vierkante meter.

Komt u met de trein of bus? Op 5 minuten loopafstand van het station is de Bruidsmode Outlet Store gevestigd.

Wilt u kans maken op een gratis trouwjurk? Schrijf u dan nu in.

De Ann & John bruidsmode Group bestaat al meer dan 40 jaar, wij zijn aangesloten bij het INretail garantiefonds (CBW Erkend). Dit houdt voor u in dat uw aankoop in veilige handen is en uw aanbetaling verzekerd. Bij ons koopt u zonder risico.

Wij nodigen u van harte uit om onze zaken te bezoeken en u te laten verrassen door de vele mogelijkheden welke wij u kunnen bieden. Ook het op maat maken van uw trouwjurk is bij ons mogelijk in ons eigen gespecialiseerde atelier met gediplomeerde coupeuses.

Service en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Ons gehele team zal er alles aan doen om je van een eerlijk en deskundig advies te voorzien.

Wij zien er naar uit om u binnenkort te verwelkomen in één van onze zaken in Eindhoven.