Afspraak maken

Plan hier uw afspraak.

Wat leuk dat u een afspraak in wilt plannen, u bent natuurlijk van harte welkom. In verband met Corona zijn er nog enige maatregelen van toepassing, maar samen gaan we er een veilige en leuke ervaring van maken.

Bij binnenkomst kunt u uw handen ontsmetten met desinfecterende handgel. De styliste gaat u vervolgens verder begeleiden in de zaak. Uiteraard schudden wij geen handen en houden we anderhalve meter afstand volgens de richtlijnen van het RIVM. Wilt u een eigen mondkapje dragen dan is dat uiteraard toegestaan, maar geen verplichting.

De komende periode mag u tot en met vier personen meenemen naar uw afspraak (neem even contact met ons op wanneer u meer personen mee wilt nemen, dit is doorgaans geen enkel probleem). Eén persoon is sowieso prettig om u te helpen in de paskamer.
Wilt u meer personen betrekken bij dit speciale moment dan is skypen en/of facetimen gewoon toegestaan.

Onder het genot van een kop koffie of thee gaat de styliste uw wensen inventariseren en zullen al snel de eerste trouwjurken tevoorschijn komen. Het feestje kan gaan beginnen! Uiteraard voorzien van deskundig advies en instructies van uw styliste.

Uw en onze gezondheid heeft prioriteit. Wij vragen u dan ook onze zaken enkel te bezoeken bij goede gezondheid. Vanzelfsprekend vragen wij uw begrip ten opzichte van onze stylistes/coupeuses en vragen wij u eventuele aanwijzingen van onze medewerkers op te volgen.

Wij kijken met veel plezier uit naar uw bezoek!

Klik hier om uw afspraak aan te vragen.

Graag tot ziens!

Wilt u kans maken op die huwelijkscheque t.w.v. € 449,- die wij iedere maand 1 verloten? Schrijf nu in en speel automatisch mee


Adres &
Openingstijden

Your Style Wedding Fashion is gevestigd in Eindhoven op de Aalsterweg 58. Tel: 0031-(0)40-2112393

Openingstijden
Maandag van 13:00 tot 17:00 uur
Dinsdag t/m Donderdag van 09:00 tot 17:00 uur
Vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur
Zaterdag van 09:00 tot 17:00