Contact

Heeft u een vraag?

Hier vindt u de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij of wilt u ons iets laten weten gebruik dan het contact formulier hieronder.

Wij zijn aangesloten bij het INretail garantiefonds. Uw aanbetaling en trouwjurk zijn bij ons in veilige handen.

Wij verkopen enkel nieuwe trouwjurken in onze zaken. Wij kopen daarom ook geen trouwjurken van particulieren op.

Wij verkopen trouwjurken in alle prijsklassen. Bij Ann & John bruidsmode en Your Style Wedding Fashion vindt u een collectie trouwjurken grotendeels in de prijsklasse van € 1199 tot € 2995, enkele uitzonderingen daargelaten. In onze Bruidsmode Outlet Store starten de prijzen bij € 299 tot maximaal € 995

Jazeker! Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment accessoires om uw trouwoutfit helemaal compleet te maken. Dit kan natuurlijk ook via onze webshop zie: https://www.trouwshop.net

Wij bieden altijd de mogelijkheid uw trouwjurk op maat te laten maken. Wij hebben hiervoor de beschikking over een eigen atelier met gediplomeerde coupeuses. Mocht u de trouwjurk direct mee willen nemen, dan is dat mogelijk. Wij werken tevens samen met diverse vermaak ateliers in Nederland en België.

Wij kunnen alle bruiden helpen op welke termijn u ook trouwt. Trouwt u al snel dan kunnen wij een trouwjurk leveren uit de bestaande voorraad. Ons advies is echter om tenminste acht maanden van te voren een trouwjurk uit te kiezen in verband met eventuele levertijden en het op maat maken van uw trouwjurk.

Hier is helaas geen eenduidig antwoord op te geven. Is de trouwjurk op voorraad dan is een levertijd niet van toepassing of bedraagt deze slechts enkele weken. Bij bestellingen bedraagt de levertijd gemiddeld genomen tussen de drie en vijf maanden. Wij hebben altijd veel trouwjurken voorradig mocht u op korte termijn trouwen.

Op doordeweekse dagen werken wij met afspraak en op de zaterdagen (vanaf 14 mei 2022) zonder afspraak.
Wanneer er op zaterdag bij binnenkomst een styliste beschikbaar is word je vanzelfsprekend direct verder geholpen. Zijn al onze stylistes bezig, dan noteren wij je naam en telefoonnummer en nemen we contact op zodra je bijna aan de beurt bent.
Gezien de gunstige ligging vanuit het centrum en diverse leuke lunch- en borrellocaties vliegt de tijd in dat geval voorbij.

Wij doen ons best iedereen alle tijd en aandacht te geven die ze verdienen, maar doen er natuurlijk ook alles aan om jou zo snel mogelijk verder te helpen.
Let wel, op drukke dagen geldt, vol = vol. Wij zijn geopend vanaf 09.00 uur, vroeger in de ochtend zal een wachttijd zelden aan de orde zijn. Gedurende de dag is de kans op een eventuele wachttijd wat groter. Bij twijfel mag je altijd even bellen of je dezelfde dag nog terecht kan (met name wat later in de middag is dit aan te raden).

Onder het genot van een kop koffie of thee gaat de styliste uw wensen inventariseren en zullen al snel de eerste trouwjurken tevoorschijn komen. Het feestje kan gaan beginnen! Uiteraard voorzien van deskundig advies van uw styliste.

Wij kijken met veel plezier uit naar uw bezoek!

Contact

Heeft u vragen en/of opmerkingen, laat het ons weten:
Afspraak maken? Meer info


  Ik ga akkoordmet de privacy policy

  Adres &
  Openingstijden

  Your Style Wedding Fashion is gevestigd in Eindhoven op de Aalsterweg 58. Tel: 0031-(0)40-2112393

  Openingstijden
  Maandag van 13:00 tot 17:00 uur
  Dinsdag t/m Donderdag van 09:00 tot 17:00 uur
  Vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur
  Zaterdag van 09:00 tot 17:00